FÖRETAGSBESRKIVNING

 

Kunskap & Kompetens huvudsakliga verksamhet är inom två områden, YH-utbildning och Omställning. Norrlands Yrkeshögskola är en verksamhetsgren i Kunskap & Kompetens i vilken YH-utbildningar bedrivs, se vidare www.nyhs.se. Mer om Omställning finns att läsa på hemsidan under flikarna AF Jobbcoach samt Omställning.

 

Kundkretsen består av verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor. I företagets kontaktnät finns en bred kompetens med konsulter verksamma i hela landet. Alla våra partners har en gedigen erfarenhet från utbildning, utveckling, handledning, coaching, rekrytering mm.

 


Kunskap & Kompetens är ett företag med långsiktigt perspektiv i verksamheten. Vi månar om våra relationer och vill vara en lönsam verksamhet som skall vara en naturlig "speakingpartner". Vårt riskintyg från UC Risk visar högsta möjliga kreditvärdighet - och det är vi mycket stolta över.

Du kan alltså vända dig till Kunskap & Kompetens med dina frågor och vi presenterar för dig kvalitativt bra lösningar eller med andra ord - Vi bidrar med vår Kunskap & Kompetens för att hjälpa Er att utveckla er verksamhet!