TRR - TRYGGHETSRÅDET

 

TRR - Trygghetsrådet har sedan 1997 anlitat Kunskap & Kompetens i olika uppdrag. 
-Projekt 
-Individuell coachning
-Seminarier 

 

PROJEKT
YFP - Yrkesmässig FältPraktik på uppdrag av TRR Trygghetsrådet
Kunskap & Kompetens har sedan 1997 bedrivit "omställningsprojekt" där vi tillsammans med deltagarna arbetar för att ge dem möjlighet till ett återinträde på arbetsmarkanden. Projekten kallas för YFP, Yrkesmässig FältPraktik, och är 26 veckor långa utbildningar. Projekten vänder sig till arbetslösa tjänstemän företrädesvis från grupperna administratörer, ekonomer, säljare och IT-specialister. I projekten har praktiken varit forumet för ett återinträde i arbetslivet.

Praktikprojekt - Ca 3 månaders projekt där seminarier och individuell coaching varvats med målsättningen att deltagarna kommer ut i arbetslivet genom praktik. Projekten har gett mycket goda resultat och skapa motivation och handlingskraft hos personerna.

Vi har ett resultat på genomförda projekt på ca 75 % i fortsatt arbete tre månader efter avslutad kursomgång. Det är framförallt i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Luleå som vi driver projekten. 

INDIVIDUELL COACHNING

Här arbetar vi med när någon behöver vidga sitt nätverk, se möjliga branscher, hitta praktikingångar osv. Här fungerar vi som komplement till TRR rådgivare.

Saknar du kompetent personal på tjänstemannasidan? Kontakta oss för mer information på info@kunskap-kompetens.se eller ring 090-77 19 30.

Är du intresserad av mer information? Anmäl ditt intresse här.

Kontaktperson:
Telefon:
E-post: